8.7
1342 beoordelingen

013-5323508
Geen lange wachtrijen!

Wij halen de actuele informatie op
Even geduld, we checken grondig..
Alle vakanties vanaf Rotterdam
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige reisadviseurs
Wij halen de actuele informatie op
RIU
Hilton
H10
IFA
Sentido
Robinson Club
NH Hotels
Even geduld, we checken grondig..
Hét reisbureau voor Rotterdam The Hague Airport
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs
Wij halen de actuele informatie op
corendon
beachcheck
Even geduld, we checken grondig..
7 dagen per week bereikbaar
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseursInchecken Rotterdam The Hague Airport

Voor een vlucht binnen de EU raden wij aan om tenminste 1,5 uur tot 2 uur van tevoren aanwezig te zijn op Rotterdam The Hague Airport. Vliegt u naar een bestemming buiten de EU, dan dient u minimaal 3 uur voor vertrek aanwezig te zijn. 

TIP: Reist u alleen met handbagage? Loop dan rechtstreeks door naar de douane.

Bij de vakantiecharters en lijndiensten van Ryanair, Transavia en Wizzair dient u minimaal 2 uur van tevoren aanwezig te zijn. De incheckbalies sluiten uiterlijk 45 minuten voor vertrek

Online check-in

Bij de meeste vliegmaatschappijen is het mogelijk om online in te checken voor uw vlucht. Meestal is online inchecken mogelijk vanaf 48 tot 2 uur voor vertrek van uw vlucht. U kunt er dan voor kiezen om de boarding pass zelf af te drukken. Bent u online ingecheckt? Loop dan rechtstreeks door naar de bagage drop-off van de luchtvaartmaatschappij. 

  • Klanten die stoelen reserveren tegen betaling kunnen tussen 60 dagen en 2 uur voor de geplande vertrektijd van hun vlucht inchecken.
  • Klanten die geen stoelen reserveren kunnen tussen 4 dagen en 2 uur voor de geplande vertrektijd van hun vlucht inchecken.

Inchecken bij Ryanair

Inchecken op de luchthaven is niet beschikbaar voor passagiers van Ryanair. Online inchecken is bij deze vliegmaatschappij dan ook verplicht en kan vanaf 48 uur tot uiterlijk 2 uur voor vertrek van uw vlucht. Voor meer informatie en reisvoorwaarden belt u 0900-2022184 of kijkt u op www.ryanair.com.

Inchecken bij Transavia

Passagiers van Transavia kunnen vanaf 30 uur tot 4 uur voor vertrek van hun vlucht online inchecken. Middels deze online check-in service kunt u uw eigen stoel kiezen en uw eigen mobiele boarding pass (instapkaart) afdrukken.Voor meer informatie en voor online inchecken bij Transavia kijkt u op www.transavia.com.

Bij het inchecken voor bestemmingen binnen de EU adviseren wij u om minimaal 2 uur van te voren op de luchthaven aanwezig te zijn. De luchthaven is geopend van 04:30 tot 00:00 uur.

 

Volg OpVakantieVanaf

Back to Top