8.6
1286 beoordelingen

013-5323508
Geen lange wachtrijen!

Wij vergelijken nu alle airlines
Dichtbij de beste vliegtickets
Alle vluchten vanaf Rotterdam
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs
Wij zoeken nu naar de beste hotels
RIU
Hilton
H10
IFA
Sentido
Robinson Club
NH Hotels
Dichtbij de mooiste accommodaties
Boek eenvoudig en snel een accommodatie
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs
Wij halen de actuele informatie op
Dichtbij alle informatie
Alle informatie over uw accommodatie
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs

LONDEN

Introductie

Londen is één van die plekken op deze wereld die iedereen zeker eens in zijn of haar leven bezocht moet hebben. Londen biedt vele wereldberoemde bezienswaardigheden en attracties, zoals Buckingham Palace, de Big Ben en Piccadilly Circus.

Stap in één van de typische rode dubbeldekkers of pak de razendsnelle metro. Ga winkelen in Oxford Street en Regent Street, bezoek het alternatieve Camden, draai een rondje in de Londen Eye of bezoek een van de vele Londense voetbalclubs. Uiteraard is het belangrijk dat er tussendoor nog even naar de koningin gezwaaid wordt bij Buckingham Palace.

Daarnaast zijn er natuurlijk nog de vele musea en theaters. Op West End draaien al jaren bekende musicals als de Lion King, Wicked en Les Misérables. In de National Gallery, Natural History Museum en het British Museum bekijkt u sommige van de belangrijkste collecties ter wereld.

Een bezoek aan deze wereldstad is niet compleet zonder een bezoek te brengen aan het wassenbeeldmuseum van Madame Tussauds. Tijdens een bezoek aan dit museum zie je een aantal grote beroemdheden en wereldleiders, maar natuurlijk ook de leden van het Koninklijk huis. Maak een wandeling door de 14 zones en bekijk vele wassenbeelden van sporthelden, filmsterren, historische figuren, wereldleiders etc.

Volg OpVakantieVanaf

ovvrotterdam-nl
Back to Top